Asfalt elektoral

Një punë e kryer shkel e shko, zakonisht para një fushate elektorale në formën e një investimi publik të kryer keq apo pa cilësi. Një punë për t’u dukur. Një punë e lënë përgjysmë. Një objekt që ka konsumuar shumë fonde por që nuk pritet ta ketë jetën e gjatë. Një rrugë difektoze, pa themele, me shtresë të hollë apo pa kanalizime, e cila pritet të shkatërrohet shumë shpejt për shkak se qe ndërtuar për të bindur elektoratin për vullnet për të kryer punë para zgjedhjeve dhe jo efektivisht për të kryer një punë. Fjalorthi Politik Shqiptar

 Në foto: një copë tipike asfalti elektoral i hedhur në një degëzim të autostradës Fushë Krujë – Lezhë ku asfalti përfundon dhjetë metra nga pika ku fillon, investim i kryer gjatë fushatës elektorale për pushtetin vendor 2015. Fotografuar me 24 prill 2016

Në foto: një copë tipike asfalti elektoral i hedhur në një degëzim të autostradës Fushë Krujë – Lezhë ku asfalti përfundon dhjetë metra nga pika ku fillon, investim i kryer gjatë fushatës elektorale për pushtetin vendor 2015. Fotografuar me 24 prill 2016

asfalt-i-demtuar-pergjate-autostrades-Tirane-Shkoder-prane-Fushe-Krujes

asfalt-i-demtuar-pergjate-autostrades-Tirane-Shkoder-prane-Fushe-Krujes

Në foto: një copë tipike asfalti elektoral i hedhur në një degëzim të autostradës Fushë Krujë – Lezhë ku asfalti përfundon dhjetë metra nga pika ku fillon, investim i kryer gjatë fushatës elektorale për pushtetin vendor 2015.

 

You may also like...