Author: Ditari i Tiranës

Libraritë e Tiranës 1

Libraritë e Tiranës

Sot për sot Tirana është qyteti me numrin me te madh te librarive ne Shqipëri. Me poshtë do të rendisim libraritë, vendndodhjen dhe karakteristika që kanë këto librari. Libraritë në Shqipëri janë të vogla,...