Author: Admin

Edhe një herë, dorëzuam sovranitetin te FMN 0

Edhe një herë, dorëzuam sovranitetin te FMN

Gjergj Erebara “Kjo tregon se ne si shtet dhe si popull nuk jemi ende gati për të qenë të pavarur”, komentoi një ekonomist i Bankës së Shqipërisë pak ditë më parë, ndërsa qeveria shqiptare...

Vodafone Albania pret vendimin e Antitrustit 0

Vodafone Albania pret vendimin e Antitrustit

Autoriteti i Konkurrencës së Shqipërisë pritet të japë një vendim nëse Vodafone Albania, operatori më i madh i telefonisë celulare në vend, ka abuzuar me pozicionin e vet dominues në treg Besar Likmeta BIRN...

Sistemi fiskal i bananes së përmbysur ose demagogji pa fund 0

Sistemi fiskal i bananes së përmbysur ose demagogji pa fund

  Gjergj Erebara Ka një barsaletë mes gazetarëve të ekonomisë nga viti 2007, kur Berisha vendosi të zbatojë ideologjinë e tij të sapozbuluar, neoliberalizmin. Pasi u shpjegua se si do të funksiononte sistemi i...