Author: Admin

Standardi historik i Ahmet Zogut 0

Standardi historik i Ahmet Zogut

Gjergj Erebara Ahmet Zogu qe ai që qe, por pasardhësi i tij qe shumë herë më i tmerrshëm. Kjo bazë e dobët krahasimi po na shpie në disa ide të gabuara mbi standardet që...

Nga korruptimi te kriminalizimi 0

Nga korruptimi te kriminalizimi

Nga Gjergj Erebara Dy-tri ngjarje të përmendura kalimthi nëpër media duket se po na ndryshojnë jetën. Dje, ndërsa shkoja në punë, një motorist me skafandër kaloi pranë në trotuar dhe për pak mendova të...

Pse po arratisen shqiptarët? 0

Pse po arratisen shqiptarët?

Gjergj Erebara 24 dhjetor 2011 Afro dy vjet debate mbi censusin dhe pyetjet e tij, duket se nuk mjaftuan për të sqaruar së paku komentatorët publikë, e aq më pak, popullatën e gjerë, se...

Wikileaks: Lufta kundër Rusisë për gazin 0

Wikileaks: Lufta kundër Rusisë për gazin

Kabllogramet nga Athina dhe Roma hedhin dritë mbi përpjekjet e Rusisë për të kontrolluar tubacionet Gjergj Erebara Qeveria shqiptare është angazhuar gjatë pesë viteve të fundit në mbështetjen e disa projekteve të gazit që...