Author: Ivana Dervishi

0 fill 0

Librat: Bota e fshehtë e një lexuesi

Ivana Dervishi Leximi i një libri është një proces ndërveprues i shqisave, mendjes dhe fantazisë. Gjatë kohës kur sytë shkasin ngadalë nëpër çdo germë të faqeve të bardha, miliona qeliza punojë për të përcjellë...

3 0

20 shprehjet më të bukura mbi librat

Gëzuar ditën botërore të LIBRIT , 23 prill “Duhet të bëni kujdes prej librave, çfarë është brenda tyre, fjalët, kanë fuqinë të na ndryshojnë” ― Cassandra Clare

3418097 1 a7b80d30b98164e7610b6ca9612d54f4ea8a266e 0

Njeriu i Njëmijtë – Rudyard Kipling

Autori i poezisë së njohur “Në Mundsh” dhe shkrimtari i librit me famë botërore “Libri i xhunglës” vjen në shqip me një poezi të papërkthyer më parë. “Njeriu i njëmijtë” mbart të njëjtat nota...