Biri im

Thënie lapidar e Kokëdhimës. Po t’u drejtua kështu, dije qe e ke ngrëne, je ber skllav i tij dhe do punosh gjithe jetën pa lek për bizneset e KK. Por është transferuar si shprehje edhe në nivelet e politikës. Politikani që merr cilësimin “Biri im” nënkupton personin që e ka ngrënë sakaq. Fjalorthi politik shqiptar

You may also like...