Bythëlëpirja

Sistem i karrierës dhe përparimit në politikën shqiptare dhe jo vetëm. Konsiston në ngritjen në përgjegjësi në përputhje me aftësinë për të bindur kreun e partisë pa patur nevojë të drejtpërdrejtë për të bindur anëtarët e partisë dhe aq më pak, popullin. Bythëlëpirja mori rëndësi të veçantë në politikën shqiptare veçanërisht gjatë sundimit të Edi Ramës në krye të Partisë Socialiste. Shih më shumë: Ai që ha mut! Fjalorthi Politik Shqiptar

You may also like...