Category: Aktualiteti

0

PD, Një garë mes partisë dhe familjes

Kafshët jashtë panë nga derrat te njerëzit dhe nga njerëzit te derrat dhe nga derrat te njerëzit sërish; por sakaq qe e pamundur të dallohej se cilët qenë derrat dhe cilët qenë njerëzit. Ferma...

0

Zgjedhjet në PD, Një ngjarje jo dhe aq historike

Gjergj Erebara  Partia Demokratike po mban sot zgjedhjet e para me parimin një anëtar, një votë për kryetarin e vet. Do të mund të konsiderohej si një moment historik për demokracinë, në rast se...

Teori konspiracioni me zgjedhjet 0

Teori konspiracioni me zgjedhjet

Lajme të ndryshme po na hyjnë në veshë këto ditë duke na zbuluar aleancat fluide të politikës shqiptare. Në ditët para zgjedhjeve të 23 qershorit, policia bashkiake e Tiranës u filmua ndërsa hiqte flamujt...

Tolloni bëhet hit 7

Tolloni bëhet hit

    Një tollon i kohës së Komunizmit që përbënte autorizimin për të blerë sallam ose mish të grirë, u bë hit në Facebook gjatë ditës së djeshme kur mori brenda pak orësh 41...

Fjalorth politik shqiptar IV (Hyrjet e Reja) 1

Fjalorth politik shqiptar IV (Hyrjet e Reja)

Pjesa IV Qeveri e vogël – (koncepti shqiptar) Kur kryeministri ndjehet i fuqishëm dhe i aftë të kontrollojë maxhorancën parlamentare pa probleme, krijon pak ministri dhe pak poste ministrash. Kjo qe “filozofia” e Sali...

Fjalorth i politik shqiptar (pjesa III) 1

Fjalorth i politik shqiptar (pjesa III)

Pjesa III Gjitholog – Opinionist (gazetar me modesti) i aftë të diskutojë çdo natë për 1 gjë të ndryshme me kompentencën e një profesionisti. Nga periodat e grave, silikoni deri tek politika, yjet çështjet...

Fjalorth politik shqiptar (hyrjet e reja) 1

Fjalorth politik shqiptar (hyrjet e reja)

Masturbim i ndërsjelljtë – Kur një opinionist është duke intervistuar një opinionist tjetër duke zbatuar teknikën: sa i mençur je ti, por edhe unë jam i mençur, atëhere thuhet se kemi të bëjmë me...

Kurva dhe Vetëvendosje! 0

Kurva dhe Vetëvendosje!

Flirtet e kreut të Vetëvendosjes me grupime ekstremiste, nga nacionalistët e skajshëm te fetarët radikalë, duke se po vulosin fatin e lëvizjes në përfaqësimin e injorantëve, histerikëve dhe psikopatëve, rrjedhimisht, duke sjellë izolimin nga...

NJË APEL RILINDJES! 0

NJË APEL RILINDJES!

“The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expecting a different result.” Albert Einstein “Përkufizimi i çmendurisë është të bësh të njëjtën gjë sërish dhe sërish dhe të...