Category: Aktualiteti

Standardi historik i Ahmet Zogut 0

Standardi historik i Ahmet Zogut

Gjergj Erebara Ahmet Zogu qe ai që qe, por pasardhësi i tij qe shumë herë më i tmerrshëm. Kjo bazë e dobët krahasimi po na shpie në disa ide të gabuara mbi standardet që...

Nga korruptimi te kriminalizimi 0

Nga korruptimi te kriminalizimi

Nga Gjergj Erebara Dy-tri ngjarje të përmendura kalimthi nëpër media duket se po na ndryshojnë jetën. Dje, ndërsa shkoja në punë, një motorist me skafandër kaloi pranë në trotuar dhe për pak mendova të...

Një parlament apo një mausoleum 0

Një parlament apo një mausoleum

Gjergj Erebara Emigrimi duhet të ketë diçka të çuditshme: të bën sentimental për ngjarjet në Atdhe, ngjarje që në fakt nuk janë as të reja dhe as për t’u habitur. Nja dy javë të...