Category: I pakategorizuar

Kur te shkund kryeministri 0

Kur te shkund kryeministri

Nga Arben VataKur pak ditë më parë, kryeministri Edi Rama në mes të bulevardit në Tiranë, tundte e shkundte një profesor të vjetër të gjeologjikut që po protestonte për mos lejuar zënien e hapësirave...

Ishujt kërkojnë drejtim në një det me dallgë 0

Ishujt kërkojnë drejtim në një det me dallgë

Banorët e ishujve në Kroaci dhe Greqi shijojnë një stil jetese magjepsës por përballen me sfidat e izolimit dhe popullatës së plakur. Autor: Marija Knezevic | BIRN | Dugi Otok, Palagruža dhe Serifos

0

Dordolecët

Në kulmin e ligjërimit publik mbi gjobat e tepruara, shtetin policor, shtetin ligjor, arrestimin e familjarëve se na paskan bërë dëmin më të madh këtij vendi e kështu me radhë ndodh një ngjarje e...

U katandis Tosca një thelë! 0

U katandis Tosca një thelë!

Eva Golemi – Mbretëresha e zënë sheh! Rivënies së Tosca-s kryevepërs pucciniane në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit, iu atashua dhe një “sebep” i madh; tenori ynë me famë “ndër-planetare” që ka korrur...

0

11 pika mbi vendimin e UEFA-s

Xhabyni Në këndvështrimin tim personal, vendimi i UEFA-s ishte tërësisht i padrejtë për atë që ndodhi ditën e ndeshjes Serbi vs Shqipëri. Akoma më saktësisht, vendimi i saj qe një vendim tërësisht politik (jo...

Replikë ndaj zonjës Bregu. 1

Replikë ndaj zonjës Bregu.

Znj. Bregu, replika juaj ndaj komentit tim rrethsillet plot tri paragrafë hamendësimeve mbi moshën time. Ky është një qëndrim krejtësisht i panevojshmëm, patetik dhe reflektim i defiçencës argumentative tuajës në këtë debat. Kjo për...

Cicat e Majlindës 1

Cicat e Majlindës

Në faqen e saj zyrtare në rrjetin social Facebook, Majlinda Bregu, fillimisht grua e masandaj deputete e Partisë Demokratike, vjen me një deklaratë sa englendisëse aq edhe të ndjerë. Them të ndjerë pasi besoj...