Category: Politika

Thjeshtë sa për kujtesë, gara e brendshme në PD më 1999 0

Thjeshtë sa për kujtesë, gara e brendshme në PD më 1999

Gjergj Erebara Të rinjtë që qajnë për kreun e larguar dhe të palarguar të demokratëve Sali Berisha, duket se nuk e dinë, nuk e mbajnë mend apo nuk e kanë mësuar kurrë se çfarë...

NJË APEL RILINDJES! 0

NJË APEL RILINDJES!

“The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expecting a different result.” Albert Einstein “Përkufizimi i çmendurisë është të bësh të njëjtën gjë sërish dhe sërish dhe të...

0

Na kanë marrë peng hajdutët

Gjergj Erebara Kjo fushatë, përpos të qenit më fallcoja, më boshja nga idetë dhe më e pista në historinë e Shqipërisë, po na rezulton edhe më e shtrenjta për xhepat e politikanëve.

TË NGOPUR ME RRENA 0

TË NGOPUR ME RRENA

GJERGJ EREBARA Çdokush me të drejtë mund të arsyetojë se po humbas kohë kot. Politikanët gënjejnë hapur, organizojnë faktet gabimisht, thonë të vërteta gjysmake etj. Kjo është ditur në të gjithë historinë e njerëzimit....

Nje histori e shkurter e sistemit elektoral 0

Nje histori e shkurter e sistemit elektoral

Premtimi 1 i qeverisë, ndryshimi i sistemit elektoral, I parealizuar Ndryshimi i sistemit elektoral Statusi: I parealizuar