Category: Konaku i Xhabynit

10689858 569298059863952 4302213992464415065 n 0

Muzeu I Punës

Reportazhi i një të papuni të stazhionuar Kur po kryeja adetin e darkës, përpara disa ditësh, duke bërë xhiron rreth qytetit më zunë sytë se poshtë muzealit të Muzeut Historik ishte një pankartë e...

rama ne t 0

Tirana e çibanëve

Nga ditari personal për një qytet të rrjepur (Xhabyni) Këto ditë, lajmet kanë folur mbi disa ndërtime pa leje që fadromat e INUK kanë prishur edhe në Tiranë. Ironia është se shumica e ndërtimeve...

Kushtrim për drejtësi 0

Kushtrim për drejtësi

“Mos dëshironi atë që i përket fqinjit tuaj” (Dhjetë Urdhëresat) “Le të mos jemi mburravecë, duke provokuar dhe duke pasur smirë njëri-tjetrin.” (Galatasve 5;26) Siç thotë edhe Dante “prej nga zilia ka hedhur sundimin...

video the leftovers trailer shows us what the rapture looks like 0

The Leftovers ’72

Xhabyni The Leftovers është një serial amerikan që po ngjall interes jo vetëm në SHBA por edhe në Evropë. Ngjarjet zhvillohen në Amerikë dhe merren me njerëzit të cilët tre vjet pas “rrëmbimit” të...

92266 3 0

Banaliteti i të Keqes më të Vogël

Xhabyni Ardian Bitraj i futi paratë në mbathjet e tij ndërsa dilte serbes nga vendi më i sigurtë i Shqipërisë (të paktën zyrtarisht) ndërkohë që pak më tej një sekretar i deputetit Kokëdhima kërkonte...

132605 0

Deklarata per shtyp e Keshillit Mbikqyres se BSH

Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë me përgjegjshmëri maksimale në përmbushje të detyrimeve të tij ligjore zhvilloi ditën e enjte, më datë 14 gusht 2014, një mbledhje të posaçme për tu njohur me dinamikën...

10525750 537105553083203 7824524297999381096 n 0

Fullani dhe elitat.

Xhabyni Nuk besoj se janë të shumtë ato ose ata që mendojnë se Fullani nuk është, së paku, përgjegjës moral për vjedhjen disa miliardëshe në Bankën e Shqipërisë. Të paktët që e besojnë të...