Çfarë ndodhi më 2012 në Shqipëri? Ja një përgjigje me pak fjalë

vrasjet-per-100-mije-banoreNë Shqipëri ndodhën gjatë vitit 2012:

* Vjedhje në çdo 90 minuta

* Plagosje e lehtë me dashje në çdo 6 orë

* Vjedhje banese në çdo 7 orë

* Vjedhje lokal tregëtie në çdo 8 orë

* Dëmtime të tjera me dashje në çdo 8 orë

* Kanosje në çdo 8.5 orë

* Armëmbajtje pa leje në çdo 9.5 orë

* Vjedhje automjeti në çdo 13 orë

* Krime kundër jetës thuajse në çdo 24 orë

* Vjedhje me dhunë ose me armë në çdo 27 orë

* Vrasje e mbetur në tentative në çdo 36 orë

* Vrasje në çdo 72 orë

Burimi: Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim

You may also like...