Fitore publicitare

Një lloj fitoreje elektorale që realizohet vetëm nga kryebashkiaku socialist i Tepelenës Tërmet Peçi dhe Kryetari i Komisionit të Garancive Statutore të Partisë Socialiste Alket Hyseni. Autorët nuk e kanë shpjeguar se çfarë nënkuptojnë me këtë term. Gojët e liga tallen duke thënë se të dy autorët kanë dashur të flasin për “fitore plebishitare”, por që për shkak se nuk e kanë kuptuar vetë termin, e kanë keqinterpretuar atë duke thënë “fitore publicitare”. Fjalorthi Politik Shqiptar

You may also like...