Fustan basmeje

Një politikane sot në moshë që e ka nisur karrierën politike në Partinë e Punës duke u paraqitur te eprori me fustan basmeje, në atë kohë, fustani më seksi i disponueshëm dhe edhe fustani më praktik për situata të caktuara. Shih gjithashtu: Çizmet e lëkurës. Shih më shumë: Fjalorthi Politik Shqiptar

You may also like...