Këshillat e Ray Bradbury për shkrimtarët e rinj (dhe të vjetër)

Gjatë jetës së tij, shkrimtari amerikan Ray Bradburry u pyet shumë herë nga gazetarë të ndryshëm se çfarë këshillonte ai për aspirantët për shkrimtarë, apo për shkrimtarët e rinj. Përgjatë viteve ai dha shumë … Vazhdoni me leximin e Këshillat e Ray Bradbury për shkrimtarët e rinj (dhe të vjetër)