Liberalët e djathtë zbulojnë seksin oral

Ngjela: “Vlerat anglosaksone të hapura ndaj ndryshimit”

Shumica e liberalëve të djathtë në Shqipëri kanë pranuar se kanë provuar seksin oral. Por nga ata që e kanë provuar, vetëm gjysma mendojnë se është një fenomen pozitiv për forcimin e vlerave të demokracisë në kuadër të treguat të lirë. Këto janë rezultatet e një studimi të realizuar me fondet CARDS të Komisionit Europian, nga Universiteti Liberal i Tiranes. “Rezultat e sondazhet kanë një normë gabimi prej plus-minus 2.3%, gjë që e bën atë në përputhje me standardet ndërkombëtare”, thotë Prof. Assoc. Dr. Maa. Xhezair Matrallënga i Departamentit të Kërkimeve Strategjike dhe Politike në ULT.

Ndërkohë, nga totali i të anketuarve që e kanë provuar seksin oral, rreth 62 për qind, pranuan se kishin përjetuar kënaqësi gjatë aktit, pavarësisht se 12 për qind deklaruan se nuk do ta provojnë përsëri.

Rezultatet e sondazhit qenë shqetësuese për Shoqatën Gruaja, një Forcë e Madhe politike. Kryetarja, sekretarja arkëtarja dhe anëtarja e vetme e shoqatës Xhersi Polena deklaroi se sondazhi tregon se traditat e shëmtuara patriarkale për fat të keq vijon të dominojë, jo vetëm popullatën në tërësi, por edhe grupet intelektuale.

“Fatkeqësisht, shumica dërrmuese e fëmijëve shqiptarë e dinë se kush me të vërtetë është baba,” tha Zonja Polena. Polena, nënë e dy fëmijëve, theksoi se goja e gruas është vend i shenjtë. “Penisi Mashkullor i vendosur në gojën që puth fëmijët e tij përbën një akt të patolerueshëm dhune mbi gratë. Për më tepër, doktor Harxhi ka thënëse seksi oral, shkakton kancer në grykë”.

Ndërkohë, zëvendës ministri i mbrojtjes dhe ish zëvendës ministër i Kulturës, Turizmit, Rinisë dhe Sporteve, zoti Ekrem Spahija deklaroi se seksin oral nuk e ka provuar kurrë dhe kurrsesi nuk do të e provojë ndonjëherë.

You may also like...