Like floriri

Një nofkë fyese e përdorur ndaj Ilir Metës nga segmente të ndryshme të medias dhe politikës në referncë ndaj akuzave të pambështetura në fakte se ky i fundit ishte përgjegjës për vjedhjen e thesarit të shtetit në monedha ari në tunelet pranë fshatit Krrabë. Zyrtarisht ngjarja e vjedhjes së thesarit ka ndodhur në vitin 1997 dhe përgjegjës ishin disa fshatarë të zonës. Akuzat nga aleatë-armiq të Metës, të tillë si Partia Demokratike, janë që thesari u vodh në vitin 2001 gjatë kohës kur Meta ishte kryeministër. Lexo më shumë: Fjalorthi politik shqiptar

You may also like...