Lista e diplomave qe ofrohen nga universitetet ne Shqiperi

1. Kandidat shkencash per mashtrues
2. Pasuniversitare ne bythlepirje
3. Bachelor per legen
4. Cope leter per ta pas se nuk i dihet
5. kandidat per opinionist te Zone e Lire
6. master filozofik per te punuar kamarier
7. Pakete diplomash te shumefishta per t’u punesuar ne shtet kudo qe te dale shansi
8. doktorature per politikane analfabete, grate, motrat dhe kunatat e politikaneve. (Ofrohet me cmime speciale ne Tirane per udheheqesit mendjendritur te Kosoves dhe Maqedonise)
9. Bachelor per te shtyre kohen se jemi te papune e nuk kemi se me ke te pijme kafe
10. Mjek per te punuar ne agjenci funerale
11. farmacist per te helmuar
12. dentist/laborant per pula
13. Master profesional (sepse tani e kane te gjithe e nuk mund te mbetemi prapa)
14. Master per infermjer se na ka kercenu ministri me pushim nga puna po nuk paguam 2 mije euro te shoku i tij pronar universiteti.

You may also like...