Mut me Lule

Shprehje alegorike popullore dhe akademike për të përshkruar prezantimin televiziv të punëve të Bashkisë së Tiranës nën drejtimin e Edi Ramës (2000-2011) dhe Erion Veliajt (2015- e vijim). Kur kronika televizive përshkruan se sa e bukur është bërë Tirana së fundmi, se si është shpikur ajo nga e para nga Timonieri i Madh, Piktori, Mendimtari, Largpamësi, etj. etj., atëhere thuhet se kemi të bëjmë me një kronikë televizive mut me lule. Lexo më shumë: Fjalorthi Ekonomik Shqiptar

You may also like...