Nga u gdhive sot

Shprehje frazeologjike mes të rinjve militantë të një partie politike kur kjo parti është në pushtet. Përdoret për të treguar se ke pasur një natë në ‘party’ ku ke pirë dhe kërcyer nën tingujt e “të befsha gjeneratën”. Shprehja i referohet gjithashtu faktit se pas partit nuk ke pasur kohë të flesh gjumë dhe me rrobat e djeshme sheh vegime politikanësh në rrugë, sheh njerëz të famshëm. Fjalorthi Politik Shqiptar

You may also like...