Diary of Tirana Blog

Glimpse of Hope for Albania Depressed Mining Town 0

Glimpse of Hope for Albania Depressed Mining Town

Despite the global downturn there is new investment in Albania’s largest chromium mine, which locals hope will help their town survive. By Gjergj Erebara in Bulqiza Altin, Bledi and Dylber have been friends since...

Thethi, rikthim te origjina 0

Thethi, rikthim te origjina

Publikuar më Hene, 29 Shtator 2008 10:26:00 Udhëtim në luginën e Shalës, vendit të mirënjohur për turistët e huaj dhe aspak të njohur për shqiptarët Gjergj Erebara Ironikisht, në Enciklopedinë Shqiptare të botuar këtu...