Diary of Tirana Blog

0

Kështjella ose Rrethimi si hyrje në psikologjinë shqiptare

Romani i Ismail Kadaresë, Kështjella, publikuar fillimisht si tregim me titullin Daullet e Shiut dhe së fundmi, me titullin Rrethimi, është një roman i përmirësuar në vijimësi, ku përmirësimet duket se reflektojnë udhëtimin tonë...

Thethi, rikthim te origjina 0

Thethi, rikthim te origjina

Publikuar më Hene, 29 Shtator 2008 10:26:00 Udhëtim në luginën e Shalës, vendit të mirënjohur për turistët e huaj dhe aspak të njohur për shqiptarët Gjergj Erebara Ironikisht, në Enciklopedinë Shqiptare të botuar këtu...