Partia e Idealeve të Dhjetorit

Një tentativë nga e djathta për të krijuar një parti të pakënaqurish me dhunën e Sali Berishës në Partinë Demokratike. U hoq dorë nga tentativa sapo u kuptua se akronimi i kësaj partie bënte një fjalë turpi, sido që e vërtetë dhe shprehëse.Fjalorthi politik shqiptar

You may also like...