Pedofili politike

Përdorimi i fëmijëve nëpër reklama politike apo gjatë fushatave zgjedhore ka politikanë të të gjitha anëve të skenës politike shqiptare, është klasifikuar nga popullsia si pedofili politike, veçanërisht, kur përdorimi i fëmijëve bëhet rast e pa rast, thjeshtë me synimin për të ngacmuar ndjenjat prindërore të popullsisë dhe jo për të përçuar ndonjë mesazh. Erion Veliaj është simboli i gjallë i pedofilisë politike sot. Fjalorthi Politik Shqiptar

You may also like...