Romët po na japin një leksion demokracie

Foto kortezi: Belinda Guga

Foto kortezi: Belinda Guga

Sot, më 12 gusht 2013, disa familje rome po na japin një leksion demokracie. Në një protestë të organizuar nga disa shoqata për mbrojtjen e të drejtave të njeriut para Bashkisë së Tiranës, romët hodhën hapin e duhur, atë të vijimit të protestës me krijimin e një kampi në Sheshin Skënderbej.

Besoj se çdo qytetar e ka për detyrë të jetë krah tyre sot. Përballë politikës kriminale shqiptare, çdo shqiptar është rom.

 

Ky lajm dhe fotot mund te kopjohen dhe shperndahen pa leje paraprake. Jane pa te drejte autori.

 

You may also like...