Rrënjët e revolucionit

Ne fillim qe nje krak i lehte, gjithsesi shqetesues. Rroga u vonua. Pastaj e cara filloi te zgjerohej gjithnje e me shume mes kembeve te tij. Kaloi java e pare, e dyta e treta… u mbush muaji, erdhi viti i ri. Per vitin e ri i dhane nje tollon. Leke nuk ka, te pakten te merrte ca ushqime me liste. Shkoi te conadi, por cmimet qene rritur. Uria i tronditi besimin te vlerat ku pati besuar pergjithmone dhe qe i konsideronte me jetegjata se sa rrugetimi i tij i shkurter. Kur mberriti shkurti dhe rroga nuk dukej gjekundi u zemerua. Mjaft me! Tha. Si qen nuk jetohet! Dhe keshtu, hapi nje facebook fan page dhe vendosi te behet politikan. Dhe keshtu nisi revolucioni. Ishin pak ne fillim, mbeten edhe me pak ne fund… historia vijon

You may also like...