Të dashuruarit pas ushqimit mund të gjejnë një Guidë mbi 10 restorantet më të mira të kulinarisë në Tiranë

You may also like...

  • Merita Gabani

    Mua me pelqen gjithashu edhe restorant Fishland qe ndodhet mbrapa ish-ekspozites Shqiperia sot. Eshte nje ambjent i qet edhe familjar ne te cilin gjen ushqime deti te fresketa dhe te gatuar me shume shije. Eshte vertet nje restorant qe ja vlen te shkosh…