Tirana zyrtare

Përpjekja qesharake e kryeqytetit të Shqipërisë për ta marrë veten seriozisht. Përdoret në diplomaci dhe jo vetëm. Shih më shumë: Fjalorthi Politik Shqiptar

You may also like...