Zbulohet skema e vertete e qeverise se ardheshme

STRUKTURA E QEVERISË SË RE TË SHQIPËRISË 2013 – 2017

E dini vete ju

LSI

Ministritë:

1. Ministria e Parave

2. Ministria e Dajakut dhe zgjedhjeve

3. Ministria e Tendereve per Skrap

4. Ministria e Cunave dhe Gocave te Mamit dhe te Babit qe jetojne jashte vendit

5. Ministria e Buzeqeshjesh perballe Europes. (Nje grua duhet doemos)

6. Ministria e Gjykatsave dhe Prokuroreve

7. Ministria e Marreveshjeve te Tregtise se Lire qe nuk vlejne asnje grosh

8. Ministria e tendereve te importit te dritave

9. Ministria e Lejeve te Ndertimit

10. Ministria e Tendereve te Rrugeve

11. Ministria e Katundareve

12. Ministria e (laj thaj) Shëndetësisë (Do tw reformohet, por tenderet e Ilaceve nuk do te luhen se i ka LSI)

13. Ministria e Kalitjes Mendore dhe Fizike

14. Ministria e Bollekut dhe gocave te Bukura

15. Ministria e Fasadave dhe e Projekteve

16. Ministria e Cunave te Paster

Ministrat e Shtetit:

Ministër për Marredheniet me Ufot, pushimet dhe punesimet

Ministër për te mbajt provincialet me muhabet

Ministër për te rraf deputetet kur bejne zhurme

 

Dikastere te tjera

Ministria e te ikurve naten nga atdheu. (Anulohet).

Ministria: Sa i mire eshte Edi Rama. (te stoli i rezervave)

Ruritania News Agency

You may also like...