Zëvendësministër kulture

Një politikan kot pa asnjë vlerë reale që hyri në aleancë me Sali Berishën gjatë periudhës 2009-2013 dhe si pjesë e bashkëqeverisjes, u emërua apo iu dha për dikë tjetër posti i Zëvendës Ministrit të Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve. Numri i zëvendësministrave u rrit aq shumë në këtë mënyrë sa askush nuk është në gjendje të mbajë mend emrat e tyre apo numrin e saktë. Disa prej këtyre zëvendësministrave nuk arritën kurrë të marrin një zyrë te ministria pasi nuk kishte ambjente të lira. Njërit prej zëvendësministrave iu caktua një tavolinë te paradhoma e ministrit. Shih më shumë: Fjalorthi Politik Shqiptar

You may also like...