Ditari jo i përditshëm i Tiranës

Nje politikan ‘i drejte’ e konsideron si normale se delet mund te qethen, por e konsideron te pamoralshme kur ato rruhen. Perifrazim nga Tiberius, Perandor i Romës

“Pak miq në bahçe, një ibrik me verë dhe pak djathë dhie – dhe ky është kuptimi i jetës.” Epikuri

“Unë jam jashtëzakonisht e babëzitur; dua çdo gjë nga jeta. Dua të jem grua dhe të jem burrë, të kem shumë miq dhe të kem vetmi, të punoj shumë dhe të shkruaj libra të mirë, të udhëtoj dhe të shijoj veten, të jem egoist dhe aspak egoist… E shikon, është e vështirë të kesh gjithçka që dëshiron. Dhe pastaj, kur nuk ia dal, çmendem nga zemërimi.”
― Simone de Beauvoir

“Gjuha politike është krijuar që t’i bëjë gënjeshtrat te tingëllojnë si të vërteta dhe vrasjen si vepër të respektueshme, dhe që t’i japë pamje soliditeti asaj që është thjeshtë erë”. George Orwell, Pse Shkruaj

22135700 10154717484711750 869305623772904690 o

Dera e një ish-punishteje të kohës së komunizmit në Tiranë, ku dallohet ende ylli me hekura. 27 shtator 2017

21994441 10154717483421750 770751874425068742 o

Shtëpi e vjetër në njè lagje të vjetër të Tiranës, 27 shtator 2017.