Fjalorthi politik shqiptar

20 përqindëshi

22 maj

5 mijë lekësh

7 përqindëshi

Aktivist i Mirë

Aksident Teknologjik

Aleancë fluide

Ai që ha mut

Ambasador

Asfalt Elektoral

Aset

Badigard

Bashizëm

Batutat

Berisha Urban

Bëj Shtet

Biri i Kurvës

Biri Im

Bishti-i-lopatës-mëngë-xhupi

Biznesmen

Biznesmen i naftës virgin

Bythëlëpirja

Çanta e zezë

Çelësi i dollapit

Çertifikatat

Çizmet e lëkurës

Çun Tirone

Coca Cola

Çorapet e bardha

Çun trendy

Dardha, limoni i shtrydhur dhe molla e kalbur nga brenda

Dembeli Tironës

Demode

Deputet i Popullit

Deputet me votë të lirë

Diktator Qesharak

Dizinformim

Doganier

Dushk

E zë libri

Ekspert i balenave në arktik

Ekspert i huaj

Fanti Spathi

Fëndë

Fitore si e Lulit

Fitore Publicitare

Fustan basmeje

Gërdec

Gruaja e Bilalit

Gjeopolitikë

Gjithofob

Gjitholog

Gojore

Hanxhar i krimit

Hapja e kutive

Harmonia fetare

Hartë e sajuar

Hasanizimi

Hi Gomar!

I indinjuari

Incidenti “Blushi”

Ishim mirë kur ishim keq

Jetim politik

Katharsis

Kazan

Kënetë dhe buf kënete

Kleptokraci

Koçizimi

Kokpalar

Kollovarët

Komunist blu

KOP-its

Kriptokomunist

Kriza e shalqirit

Laboratori Social i Inteligjencës

Laptopist

Legen

Lekun nuk e ha as qeni

Like Floriri

Marrëveshja e San Egidios

Masturbim i ndërsjelljtë

Masturbim në grup

Mashtrimi me avion

Mashtrimi me grek

Metizmi

Ministër konviktor

Ministër pa portofol

Ministër Shteti

Ministri OJQ

Mister Kolinozi

Mitingash

Mjaftist

Moni

Moralisto banal

Mr. 20 përqindëshi – shih 20 për qindëshi

Muçi-Naçi-Baçi

Mut me Lule

Nik Brilantina

Nga u gdhive sot

Oligarki

Opinionist

Opozitar i Arsyeshëm

Orientalist

Paçe presidenciale

Padrino

Pagator

Palmofob

Palmologjia

Pangosje

Parlamenti i Kallashnikovit

Parti ministri

Parti me qira

Parti Taksi

Partia e Bashkisë

Partia e Idealeve të Dhjetorit

Pastërti Skënderbegase

Pashai i Jugut

Pedofili Politike

Peshk Rezervati

Polici i Urinës

Politika e vjetër Shih Xhaketat e vjetra

Pordha e së dielës

Pordha e së shtunës

Procedurë

Qëndrestar

Qeveri e madhe

Qeveri e vogël

Qokë

Qorri ose mjekrra

Republika e Koncesioneve

Republika e Goglave

Rilindje

Rruzhdije

SHQUP-ist

Skraparlli

Shkopi i Hales

Socialist Race

Spiun

Studim

Shkërdhatokracia

Shkolla e Plepave

Shteti i Unazës së Vogël

Telenovela politike 2007

Thesi i miellit

Tirana zyrtare

Tip Hysni Milloshi

Totozanllëk

Trafiku i deputetëve

Tregu Çam

Trojka e Ambasadorëve

Tropojan

Turkoshak

Thumbon

Ushtar

Vaji i ullirit

Vajisje

Vëzhgues ndërkombëtar

Vëzhgues vendor

Xenofob

Xhaketat e vjetra

Xhaketë e vjetër e kthyer mbrapsht

Yes but

Zëdhënës

Zëvendësministër kulture

Zgjedhje të pranueshme

 Zhurmues