Kokpalar

Njeri që merr pjesë në një protestë të opozitës, nuk ka asnjë synim për post publik por përfundon i vrarë dhe i harruar. U përdor për herë të parë nga Ilir Meta si cilësim për Edi Ramën pas protestave të vitit 2011. Shih më shumë: Fjalorthi Politik Shqiptar

You may also like...