Deputet me votë të lirë

Ka pasur vetëm një brez politikanësh të tillë në Shqiperi. Ishin njerëz të pakrehur dhe të pa veshur të cilët u zgjodhën deputetë në zgjedhjet e marsit `92. U zhdukën po brenda këtij mandati.Fjalorthi politik shqiptar

You may also like...