Incidenti “Blushi”

Një ngjarje epike në Partinë Socialiste e zhvilluar në Elbasan më 6 mars 2016, në të cilën, socialistët e vërtetë, ata që kanë arritur me sukses të bëhen drejtorë, i dhanë dërmën tradhtarit Ben Blushi, i cili, si poliagjent që qe që nga vitet 1990, hodhi akuza të pabaza ndaj kryeministrit dhe kryetarit Edi Rama për gjoja mungesë demokracie, për rrënim të ekonomisë dhe kriminalizim të Partisë Socialiste në rreth dhe në bazë. Fjalorthi Politik Shqiptar

You may also like...