Tagged: Lindja e Mesme

NYTimes 0

Refuzoje hierarkinë e humanizmit

Ne nuk duhet të vrasim fëmijë të Gazës në përpjekje për të mbrojtur fëmijë të Izraelit Nicholas Kristof, The New York Times Kriza në Lindjen e Mesme është një nyje e ngatërruar dhe provë...