Author: Gresa Hasa

U katandis Tosca një thelë! 0

U katandis Tosca një thelë!

Eva Golemi – Mbretëresha e zënë sheh! Rivënies së Tosca-s kryevepërs pucciniane në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit, iu atashua dhe një “sebep” i madh; tenori ynë me famë “ndër-planetare” që ka korrur...

Në kuadër të muajit sensibilizues mbi luftën kundër kancerit të gjirit 0

Në kuadër të muajit sensibilizues mbi luftën kundër kancerit të gjirit

Çfarë është kanceri i gjirit dhe si shfaqet ai? Gjiri i nje gruaje është i përbërë nga tri pjesë kryesore: gjendrat që prodhojnë qumësht (lobulet), kanalet ku kalon qumështi (duktusi) dhe thitha e gjirit...

Replikë ndaj zonjës Bregu. 1

Replikë ndaj zonjës Bregu.

Znj. Bregu, replika juaj ndaj komentit tim rrethsillet plot tri paragrafë hamendësimeve mbi moshën time. Ky është një qëndrim krejtësisht i panevojshmëm, patetik dhe reflektim i defiçencës argumentative tuajës në këtë debat. Kjo për...

Cicat e Majlindës 1

Cicat e Majlindës

Në faqen e saj zyrtare në rrjetin social Facebook, Majlinda Bregu, fillimisht grua e masandaj deputete e Partisë Demokratike, vjen me një deklaratë sa englendisëse aq edhe të ndjerë. Them të ndjerë pasi besoj...