Gjendet dokumenti “sekret” i reformës së Arsimit të Lartë

Financim për universitetet private, për universitetet private të shtirura si publike dhe rritje tarifash për studentët. Kliko këtu

 

White_Paper_Pre_Edit

You may also like...