Tagged: Palestina

Ilustrim 0

Si të ruash mendjen e shëndoshë në kohë brutale

David Brooks, the New York Times Ne po jetojmë në kohë mizore: skena barbarish masive dominojnë median. Amerikanët janë bërë të ashpër kundrejt njëri-tjetrit për shkak të mosmarrëveshjeve tona. Ngado t’i hedhësh sytë, njerëzit...

NYTimes 0

Refuzoje hierarkinë e humanizmit

Ne nuk duhet të vrasim fëmijë të Gazës në përpjekje për të mbrojtur fëmijë të Izraelit Nicholas Kristof, The New York Times Kriza në Lindjen e Mesme është një nyje e ngatërruar dhe provë...