Author: Admin

Thethi, rikthim te origjina 0

Thethi, rikthim te origjina

Publikuar më Hene, 29 Shtator 2008 10:26:00 Udhëtim në luginën e Shalës, vendit të mirënjohur për turistët e huaj dhe aspak të njohur për shqiptarët Gjergj Erebara Ironikisht, në Enciklopedinë Shqiptare të botuar këtu...