Populli jep doreheqjen e parrevokueshme

You may also like...

  • Maksim Daiu

    Une nje pergjigje ose sugjerim e kam per autorin e ketij “pamfleti”.Ose per redaksine e “Media e lire” Sepse pertej “Humorit” keshtu ndoshta do ta quani ju aty ka nj te vertete te hidhur,duam apo s’duam ne .Ajo toke ,ai DHE,ate brume prodhon dhe nuk ka me shpresa per me mire