IMEI, fshatari i përgjuar duke bërë seks dhe taksa

You may also like...

 • ana

  Ca kishe me Macukullin e Matit ti injorant? Ik meso te shkruash pastaj te raportosh, i paafte. Dhe ver emrin here tjeter, dilu perzot atyre qe shkruan…mos u fshih si mi

  • gjerebara

   ju kerkojme ndjese nese ju kemi fyer, Macukulli eshte perdorur vetem si ilustrim. Ai mund te qe gjithashtu nje qytetar nga Tirana apo kudo tjeter ne Shqiperi. 🙂

 • kjo nate sa nje jete

  Gjigande:

  – Prrap ne Macukull te Matit….

  Ne respektin tim duhet ta riktheni siç ishte, ana (me a te vogel) eshte e vogel dhe nuk kupton.