Tagged: Lazarat

Po ku dreqin janë paratë e Lazaratit? 1

Po ku dreqin janë paratë e Lazaratit?

Pasi dëgjuam lajme të bollshme mbi sasinë e stërmadhe të drogës dhe fidanëve të marijuanës të kapur në Lazarat gjatë operacionit policor tetëditor, na ka dalë një problem. Paratë e drogës, të cilat, sipas...

Ironia Lazarat 1

Ironia Lazarat

Ironikisht ndërhyrja e papritur e policisë në Lazarat, na tregoi për të n-të herë se çfarë klase politike sharlatanësh dhe humoristësh kemi. Na tregoi për të n-të herë elitat e rreme të këtij vendi.

Lazarati si fryma e qeverisjes 0

Lazarati si fryma e qeverisjes

Kemi një fshat që është referencë europiane për mbjelljen e kanabisit, është bërë referencë shqiptare si zonë pa ligj, jashtë kontrollit të qeverisë shqiptare që nga viti i largët 1997. Italianët thonë se vlera...

Komploti shqiptar për Kosovën 0

Komploti shqiptar për Kosovën

Breaking News – Ruritania News Agency Pas precedentit të vendosur nga Kosova për pavarësi të njëanëshme, të përdorur nga Krimeja për të shpallur pavarësinë e saj, Shqipëria po mësohet se do të përdorë precedentin...

Ruritania heq dorë nga pushtimi i Lazaratit, zbatohet embargoja 0

Ruritania heq dorë nga pushtimi i Lazaratit, zbatohet embargoja

Me një lëvizje që komentohet nga gjithkush si një tërheqje nga deklaratat e mëparshme për pushtim të gjithanshëm të republikës së vogël por krenare të Lazaratit, qeveria e Ruritanisë njoftoi sot se nuk ka...

Republika e Lazaratit: Po na sulmuat, do të shpallim pavarësinë 0

Republika e Lazaratit: Po na sulmuat, do të shpallim pavarësinë

Nga korecpondenti i posaçëm i Lajme Ruritania në Lazarat. “Ktheni kokën prapa në kohë, shumë herë na keni sulmuar me takse dhe topa, por kurrë nuk keni arritur të mposhtni lirinë që gjendet në...