Në të ardhmen e largët, ne të gjithë do të jemi të vdekur

You may also like...

  • nori

    nje qeverri qe nuk mundohet per riatdhesimin e emigranteve te cilet jane fuqia prodhuse dhe kontribuse ne sistemin e sigurimeve ,asnjehere nuk do tia dale mbane per te bere jetik S.SH. dhe neqoftese shteti nuk ju sigurone te ardhmen te rinjeve te sotem perse duhet te krijojne familje dhe te lindin femije, per ti sjelle ne nje jete gjithe vuajtjre…. kete nuk kane arritur te kuptojne politikanet shqipetare.