Author: Admin

Wikileaks: Shqipëria humbi miliona dollarë nga korrupsioni 0

Wikileaks: Shqipëria humbi miliona dollarë nga korrupsioni

Mosplotësimi i kushteve të Sfidës së Mijëvjeçarit zvogëloi përfitimet potenciale Gjergj Erebara Një kabllogramë e ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, që u publikua nga Wikileaks, bën të ditur se korrupsioni...

Një parlament apo një mausoleum 0

Një parlament apo një mausoleum

Gjergj Erebara Emigrimi duhet të ketë diçka të çuditshme: të bën sentimental për ngjarjet në Atdhe, ngjarje që në fakt nuk janë as të reja dhe as për t’u habitur. Nja dy javë të...