Category: Ditari

Activism 0

Mes gazetarisë dhe aktivizmit sipas NYT

Gazetari, a mund të jetë gjithçka që shkruhet? Vitet e fundit, shumë lajme nuk janë prodhuar nga gazetarët, por nga aktivistët që kanë raportuar nga terreni nëpër faqe interneti. Por a është kjo gazetari?...

Ditari, duhani shkakton luftë 0

Ditari, duhani shkakton luftë

Komentet nga të gjitha anët ndaj shkrimit të Fatos Lubonjës për Ramush Haradinajn, veccanërisht zemërimi i shprehur ndaj Lubonjës, më kujtojnë një shprehje të Bertold Breht: Mjerë ai popull që ka nevojë për heronj....

Fillon kënga: fajin e ka paraardhësi 0

Fillon kënga: fajin e ka paraardhësi

30 qershor 2013 – Ditari – Në disa komente publike aktivistët dhe politikanët e së majtës po duket se kanë filluar fushatën propagandistike për të mbrojtur veten nga mosrealizimi i premtimeve të tyre të bollshme...

guernica 0

SHTETI QË NUK I PËLQEN KRYEMINISTRIT

Gjergj Erebara Në serinë e shumë shashkave që hedh çdo ditë për të harruar problemet reale të vendit, Kryeministri Sali Berisha iu drejtua gazetarëve pak ditë më parë, për të thënë se nuk i...

cda min of disinformation 0

DIZINFORMATORË ME KOHË TË PLOTË

Partitë politike po krijojnë ushtritë e komentuesve të internetit për propagandën e vet Gjergj Erebara I kam pasur prej kohësh zët komentet e lexuesve nëpër shkrime. Shumica prej tyre nuk e kanë kulturën e...