Diary of Tirana Blog

Kryeministri Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku eshte miratuar heqja e imunitetit te dy deputeteve, Tom Doshi dhe Mark Frroku. Ky vendim i hap rrugen kerkeses se Prokurorise se Pergjithshme per dhenien e autorizimit per arrestimin e dy deputeteve, te akuzuar "per deshmi te rreme".	/r/n/r/nPrime Minister Edi Rama, speaks during a parliamentary session. 0

Kurbanizimi i kombit

Pa lëvizur as një gisht nga vija konseguente e paraardhësit të tij Berisha në karriken e liderit të pazgjedhur të panshqiptarizmës, pak muaj para zgjedhjeve të përgjithshme Kryeministri Rama ka nisur të përdorë retorikën...

Edi-Rama-ne-Kuvend 0

Më e mira e botëve

Dalja e kryeministrit Rama në emisionin Opinion të ditës së enjte ngriti të njëjtat shqetësime që rëndom shoqërojnë çdo dalje të tij në këtë studio. Nuk përbën më lajm fakti se ndryshe nga intervistat...

6b66ac93-68c3-4306-98d4-23def9795bb1 0

Nuk janë plehrat problemi

Kalimi i ligjit të plehrave, dëshmoi për disa pjesëtarë të mazhorancës si Blushi, se qeveria ka rënë moralisht. Për një shtet normal dhe një popull të ndërgjegjshëm natyrisht që ky veprim i qeverisë shoqëruar...

miell1-1024x576 0

Thesi i miellit

Përdoret për të karakterizuar metodën e një fushate elektorale të bazuar më së shumti te shpërndarja e ushqimeve bazë si miell, oriz, vaj vegjetal e makarona, te popullata e varfër në këmbim të votave....