Author: Admin

Si ndodh që nordikët kapin kaq shumë poste drejtuese ndërkombëtare? 0

Si ndodh që nordikët kapin kaq shumë poste drejtuese ndërkombëtare?

Triumfi i Nordikëve The Economist Kur vjen puna te punët ndërkombëtare, Skandinavia ecën mirë. Suedia, Danimarka dhe Norvegjia kanë vetëm 20 milionë banorë sëbashku, megjithatë nënshtetasit e tyre shpesh drejtojnë organizata ndërkombëtare. Jens Stoltenberg,...

Facebook like thumb 0

Fuqia e vyshkur e një ‘like’

Disa vite më parë, pasja e “like”-ve në Facebook apo Friends-ave qe një çështje me rëndësi vendimtare për marketuesit, por edhe për delirantët. Të kishe më shumë miq në mediat sociale, nënkuptonte që më...

ukr475608111 0

Arma Sekrete e Putinit

Njësia e shërbimit informativ ushtarak të Rusisë është përlot me vrasës, tregtarë armësh dhe banditë. Dhe ajo që kanë treguar së fundmi në Ukrainë është thjeshtë fillimi.