Diary of Tirana Blog

Flamuj elektoral shkoder 0

Demokracia si kriter!

Xhabyni Fushatën elektorale të këtij viti e prisja me interesin që lidhej më shumë me fytyrën që mazhoranca e 1 milion shuplakave do të kishte karshi qytetarëve dhe karshi opozitës. Sa më shumë afrohej...

gjinushi 0

Parti me qira

Një parti politike e vockël e cila jepet me qira në rast zgjedhjesh për persona të ndryshëm, përgjigjësisht biznesmenë, të cilët parapëlqejnë të garojnë në emër të një partie në vend që të garojnë...

6 4 2015 b1 pipe erdogan kin8201 c0 0 2933 1

Pse deshtoi Erdogan?

Fatlum Sadiku Njerëzit lodhen nga degjenerimi i pushteteve të gjata, dhe nga transformimi i njerëzve për të cilët kanë ndjerë dashuri të madhe e kanë ushqyer shpresë, në diçka që zëvendëson dashurinë dhe shpresën....

Deri ku shkon terrori? 1

Deri ku shkon terrori?

Në mes të një fushate jo dhe aq të ndjerë për shumë arsye, ndjesinë e publikut e tronditi për disa momente një video e lëshuar nga i vetëshpalluri Kalifat i myslimanëve apo më saktë...

4296b albania a under counstruction democracy bpa images11of13 0

Demokracia si një alibi

Xhabyni Arsyeja kryesore se përse një politikan është shkëputur në këto 25 vite pluralizëm nga partia “mëmë”, së paku publikisht, lidhet me mungesën e demokracisë që lideri i partisë “mëmë”. Pak a shumë na...

korniza1 0

Hetimi

Pjesë nga romani i autorit me titull “Korniza”